ATENCIÓN A LA DIVERSIDAD EN LA EDUCACIÓN

Publicado el 3 de Marzo, 2006, 6:21

Una any més, des del CEFIRE de Sagunt us convoquem a la Trobada de Serveis Psicopedagògics Escolars Valencians que enguany arriba a la quarta edició. L"objectiu , com cada any, trobar-nos tots els companys de Serveis Psicopedagògics per comunicar-nos i aprofundir en la nostra formació. La Trobada serà el dimecres dia 31 de maig a València, a l"Escola de Magisteri Ausiàs March, en horari de 9 a 19 hores.

Volem que la Trobada estiga el més prop possible dels temes que ens ocupen dia a dia en les escoles. En els darrers mesos LA CONVIVÈNCIA ha pres una rellevància notable en l"àmbit escolar i la Trobada es dedicarà a fer algunes anàlisis sobre el tema. Encara que és molt complex i, sense intentar abastir-lo del tot, esperem que a la Jornada pugem parlar de molts dels aspectes que el conformen. No us podem enviar encara el programa provisional per conèixer l"estructura de les sessions, però el full d"inscripció ja està a la web del CEFIRE de Sagunt. Podem avançar-vos que contarem amb la presència de D. Manuel Segura en la conferència inaugural.

Com cada any volem que la Jornada puga servir també per a donar a conéixer treballs interessants que es fan als equips i per això us animem a presentar projectes i activitats de la vostra feina quotidiana, tant de forma individual individual com en grup. Els interessats a exposar-hi en forma de comunicació, pòster o taller, feu arribar un missatge a Paloma Silla o  la següent adreça electrònica: neesagunt@centres.cult.gva.es.

Por plmsilla, en: Formación