ATENCIÓN A LA DIVERSIDAD EN LA EDUCACIÓN

Publicado el 3 de Mayo, 2006, 13:21

trobada  servicis  psicopedagògics escolars  valencians

Enguany, que és la cuarta edició, el tema general de la Jornada serà la CONVIVÈNCIA  EN ELS CENTRES ESCOLARS.  Per justificar aquest tema volem defuguir de l"alarmisme que en moltes ocasions fan  els medis de comunicació , pero certament és un tema que està molt present en l"actualitat dels centres educatius.

Parlar de la conviència pot ser parlar de moltes coses: disciplina, valors, diferències, acceptació, rebutjaments, violencia, etc….  En la Jornada, a la qual us invitem a participar, esperem escoltar les opinions d"alguns experts, conèixer algun programa d"intervenció i pendre nota d"alguna inquietud i experiència d"altres serveis psicopedagògics; a més a més, hi haurà una sessió expecifica sobre materials i activitats d el"àrea d"audició i llenguatge.

La inscripció la podeu fer a través del web del CEFIRE de Sagunt i també a través d"aquest mitjà podreu comprovar l"acceptació de la vostra inscripció.

Com sempre, si voleu esposar alguna experiencia o algun treball per mitjà de comunicació en planeéis ho haureu de contacar amb aquesta assessoria. 

Dir-vos, per últim, que enguany hem hagut de canviar en l"últim moment, per qüestions alienes al CEFIRE, la seu de realització de la trobada i la farem a la FACULTAT DE FILOLOGIA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA(Avinguda Blasco Ibáñez, 21. Parada de metro Facultats).

.

Por plmsilla, en: General